Residència Batllòria
Servei d’acolliment residencial amb suport extens i/o generalitzat, de caràcter permanent o temporal, per a persones amb disminució física greument afectades.

Va iniciar la seva activitat el mes de febrer de l’any 2002. Acull a 24 persones amb disminució física greument afectades amb un alt grau de dependència que necessiten ajuda en les activitats de la vida diària, les 24 hores del dia i que per les seves circumstàncies personals (nivell d’afectació, edat, malaltia, etc.) necessiten un tipus de vida tranquil·la.

El centre està ubicat al barri de Montigalà - Batllòria de la ciutat de Badalona, una zona silenciosa, amb vistes a parcs i espais verds que conviden al passeig i al contacte amb la natura. La seva situació permet a les persones que viuen a la residència poder gaudir de les condicions que ofereix la ciutat de Badalona.


Nombre de places concertades: 24


Nombre de places privades: 0


Inscrita al Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials,
a la Secció Serveis i establiments d’atenció a persones amb disminució, amb el número S05084, amb la classificació de Servei de centre residencial per a persones amb disminució.

Residència Batllòria

Adreça: Camí Sant Jeroni de la Murtra, 36-38
08917 Badalona

Telèfon 93
497 20 10
Fax 93 497 21 74

e-mail:batlloria@acamcat.org

tornar